Jenni Lähteenmäki

Jenni Lähteenmäki

Bio

Jenni Lähteenmäki on työskennellyt tapahtumien, erilaisten sisältöjen ja tuotantojen parissa yli 20 vuotta. Jenni on toiminut mm. eri johtotehtävissä tuotantoyhtiöissä. Jenni on ideoinut ja tuottanut lukuisia bisnes, -koulutus-ja yleisötapahtumia. Hän on toiminut tuottajana ja tuotannon johdossa isoissa elokuvatuotannoissa sekä johtanut koulutus-ja kehityshankkeita. Jenni työskenteli pitkään tv-alalla tuotannon, ohjelmamyynnin ja -kehityksen johtotehtävissä kansainvälisessä tuotantoyhtiössä vastaten satojen ohjelmien tuotannosta suomalaisille tv-kanaville.  Jenni on myös ollut kehittämässä useita ohjelmaformaatteja-ja sisältöjä kotimaisille ja kansainvälisille tv-markkinoille sekä ollut tuottamassa Jussi- ja Kultainen Venla- ja Formaatti-Finlandia-palkittuja elokuvia-ja tv-ohjelmia. Henkilökohtaisesti Jenni on palkittu mm. YLE TV2 Vuoden kumppanina.

Jenni on tottunut johtamaan joukkoja hektisessä työympäristössä tiukallakin aikataululla. Hän toiminut vastaavana tuottajana lähes sadassa suorassa televisiolähetyksessä ja vastannut mm. monien viihdegaalojen kuten Venla- ja Emma-gaalojen televisioinneista sekä monien tunnettujen viihdeohjelmien jättimäisistä live- tuotannoista ja yleisötapahtumista.

Jennin pitkä kokemus erilaisista luovan alan johtotehtävistä ja projektien johtamisesta sekä monipuolinen sisältöosaaminen on koulinut hänestä rautaisen ammattilaisen ja arvostetun yhteistyökumppanin. Jennillä on laaja kontaktiverkosto ja hänet tunnetaan kyvystään viedä projekti maaliin tehokkaasti ja asiaan paneutuen. 

Jenni työskentelee myös sujuvasti englanniksi ja on toteuttanut useita erilaisia kansainvälisiä projekteja. Omassa yrityksessään Jenni tekee sisällöntuotantoa ja konsultointia eri asiakkaille.

Yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 40 507 7890
Sähköposti: jenni@ebarena.fi