Juice-elokuvan ensi-iltajuhlat

Tuotantoyhtiö Yellow Film & TV ja levittäjä SF Studios tilasivat EBA Eventsin tuottamaan Juice-elokuvan kansanjuhlat Kuopiossa ja Tampereella.
 
Elokuva suomirockin esi-isästä Juice Leskisestä sai ensi-iltansa jouluna 2018. Ensi-iltajuhlia juhlittiin Juicen kotikaupungeissa näyttävin menoin jo 11.-12.12.2018. Juhlissa jokainen sai nauttia punaisen maton tunnelmasta sekä kuvauttaa itsensä näyttelijöiden kanssa. Elokuvan jälkeen oli luvassa Juicen eri kokoonpanoissa soittaneista muusikoista koostuvan Juice Originals -kokoonpanon konsertti. Solistina toimi elokuvan päätähti Riku Nieminen. Paikan päällä oli järjestetty elokuvan kutsuvieraille myös tarjoilut. Kaikilla oli konserttipaikalla mahdollisuus kuvauttaa itsensä kuvausseinällä eri rekvisiitan kera. Sosiaalinen media täyttyikin ’kravatti otsalla ja Juice-lasit nenällä’ -kuvista. Juhlissa oli mahdollisuus myös tehdä Juice-tuoteostoksia tai napata mukaan uniikkeja Juice-pinssejä ja -tuopinalusia. Juhliin osallistui yleisöä noin 2000.
Kansanjuhlan ansiosta elokuva sai kotimaassa merkittävän huomion. Elokuva on kerännyt katsojia alkuvuoteen 2019 mennessä jo liki 200 0000.