EBA

Viihdeteollisuuden toimijoiden yhteinen tapahtuma Entertainment Business Arena EBA järjestetään kolmannen kerran huhtikuussa 2019. Tapahtumapaikka on nyt Pörssitalo Helsingin keskustassa.

Keväällä 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty EBA on vakuuttanut osallistujat monipuolisella ja mielenkiintoisella sisällöllään ja osoittanut, että koko viihteen kentän yhdistävälle tapahtumalle on tarvetta.

EBA kokoaa yhteen 300 toimijaa peli- radio-, elokuva-, TV/ AV-, musiikki- ja livealoilta, alan sidosryhmistä, rahoittajatahoista ja järjestöistä verkottumaan, kouluttautumaan ja tekemään bisnestä.

EBA on saanut osallistujiltaan runsaasti innostunutta palautetta. EBA on paikka kohdata uusia ja tuttuja kollegoja eri viihteen sektoreilta, oppia ymmärtämään eri alojen tapoja toimia ja löytää uusia bisnesmahdollisuuksia. Suomalainen viihdeteollisuus on laaja ja kirjava toimijakenttä, jossa yrityksiä on kaikenkokoisia, itsensä työllistäjistä suuriin kansainvälisiin jätteihin. Viihteen kentällä onkin paljon erilaista ammattitaitoa ja potentiaalia yhteistyölle ja synergioille. Toisiltaan oppiminen ja yhdessä kehittyminen avaa tietä tulevaisuuden menestymiselle.

EBA 2019 tapahtuman ohjelmasisältö rakentuu jälleen eri aloja yhdistävistä ja yhteisesti kiinnostavista, ajankohtaisista aiheista sekä toimialakohtaisista innovatiivisista case- esittelyistä. Lavalla nähdään viihteen eri alojen asiantuntijoita, mutta myös tekijöitä viihteen ulkopuolelta, jotka tuovat merkityksellistä kokemusta ja uutta ajattelua jalostettavaksi viihdebisneksen käyttöön.